Untuvapakkaus

 https://www.facebook.com/untuvapakkaus/

Tiedustelut
info@untuvapakkaus.fi

Untuvapakkaus


Untuvapakkaus on pieni vaatepakkaus, jolla tarjoamme vaateapua keskosvauvaperheille. Kun perheeseen syntyy keskosvauva, se tapahtuu usein yllättäen. Kaikki mahdolliset ennalta hankitut vauvan vaatteet ovat liian suuria ja keskoslapsen vanhempien voimavarat, eivät välttämättä riitä etsimään riittävän pieniä vaatteita joiden saatavuus voi olla haastavaa.

Yhteen pakkaukseen pyrimme kokoamaan  bodyja, housuja, potkupuvun, nuppupeiton, turvalonkeron, pipoja, villamyssyjä, tumppuja ja töppösiä. 

HUOM. Jokainen pakkaus on uniikki ja sisältö voi vaihdella vaatetilanteesta johtuen. 


Valmiit untuvapakkaukset lähtevät eteenpäin perheille, joille on hiljattain syntynyt keskosvauva/vauvat ja joilla on tarvetta pakkaukselle.
Pakkauksissa huomioimme tarvittaessa myös mahdolliset  erityistarpeet,  ja tällöin toivomme yhteydenottoa sähköpostitse. 

Valikoimassa pakkaukset tytöille sekä pojille. Kokoluokat 40cm tai 44cm. 


Huom! Myös täysiaikaiselle vauvalle on mahdollista saada untuvapakkaus, mikäli hän on hyvin pienikokoinen. Tilaus ja toimitus

Untuvapakkaus kustantaa 15€/pakkaus (hinta koostuu mm.lähetys- ja pakkauskuluista)

Tilaa tästä⬇️ 

Tilauksia otamme vastaan sähköpostitse tai suoraan tilauslomakkeella. Kun olemme vastaanottaneet tilauksen ja maksun, pakkaajamme kokoaa  ja lähettää uniikin pakkauksen, joka on yksilöllisesti räätälöity mm. lapsen sukupuolen,mittojen sekä tarvittavien erityistoiveiden mukaisesti. 

Tämän vuoksi jätäthän tilauksen toimittamista varten meille seuraavat tiedot: 

*Toimitusosoitteen

* Puhelinnumeron

*  Lapsen mitat (pituus, paino,  päänympärys) 

Tilaukset suoraan tilauslomakkeella tai sähköpostiin:

info@untuvapakkaus.fi


Vastaus viestissä annamme maksuohjeet tilaukselle. Pakkaus tilaukset pyritään lähettämään tilaajalle n. 10 arkipäivän kuluessa maksun kirjautumisesta. Ajoittain voi ilmetä pientä viivettä, vaate tilanteen sekä pakkaus ruuhkan vuoksi. 

Meidät tavoittaa parhaiten sähköpostitse:info@untuvapakkaus.fi akkaus@outlook.com